Nijverheidsstraat 29
7391 ZT Twello

Kwaliteiten

Maatwerk
Bestaande installaties worden vakkundig door ons onderhouden en indien nodig passen wij onderdelen zodanig aan dat ze weer een ronde mee kunnen. Ook de engineering is bij ons in goede handen, wij leveren maatwerk gebaseerd op de vraag van onze klanten. De klant signaleert een probleem of verbeterpunt of heeft een eindsituatie in zijn hoofd. Het team beraadt zich op de mogelijkheden, biedt oplossingen en levert uiteindelijk een functioneel eindproduct.

Kwaliteit
Onze producten zijn van goede kwaliteit. Wij werken alleen met de beste grondstoffen en hebben vindingrijke mensen in dienst met een groot technisch inzicht. Onze multitaskers stellen alles in het werk om voor de klant de hoogste kwaliteit te leveren. Onze klanten krijgen waar voor hun geld. Wij leveren geen lucht, alleen kwaliteit.

CE-markering
Wij hebben de kennis en ervaring in huis om betrouwbare CE-markeringen af te kunnen geven. Elke konstruktie van Van Straaten staat voor veiligheid, degelijke kwaliteit en dat alles tegen een concurrerende prijs.

Snelheid
Konstruktiebedrijf van Straaten kan bij storingen snel en daadkrachtig optreden. Dankzij de grote voorraad uitgangsmateriaal is uw storing doorgaans dezelfde dag nog verholpen. Wij geven niet op tot de klant weer aan het werk kan. Ons enige antwoord op een probleem is: ‘dat lossen wij op!’

Klanten
Wij leveren aan onder andere:
* bakkerijen
* kartonnage industrie
* papierfabrieken
* bouwsector
* pigmentfabrieken
* recyclingindustrie

Turn key
De oplossingen die Konstruktiebedrijf van Straaten levert zijn altijd ‘turn key’. Wij bedenken een technisch haalbare, kwalitatieve oplossing voor het probleem en bouwen daar de juiste konstruktie bij. Vervolgens leveren wij het eindproduct op lokatie af, installeren het vakkundig en demonstreren alle aanwezige funktionaliteiten. De klant ontvangt een heldere gebruiksaanwijzing en kan gelijk aan de slag. Alleen de sleutel hoeft maar omgedraaid te worden.

Korte lijnen
Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort, de verschillende afdelingen in huis werken nauw samen en ook de kontakten met onze partners zijn warm. Op die manier kunnen wij altijd snel werken en zitten klanten niet onnodig lang te wachten. Binnen Konstruktiebedrijf van Straaten wordt hard gewerkt aan degelijke producten zonder franje. Onze gemotiveerde groep van ongeveer vijftien medewerkers barst van het technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Wij werken net zo lang door tot het eindprodukt perfect is. Door de bundeling van krachten van de verschillende afdelingen en het samenwerken tussen verschillende disciplines, laten wij de klant altijd achter met een tevreden glimlach.

Nen 1090 gecertificeerd